039690
Vandaag
Gisteren
Deze week
Sinds jan 2017
Deze maand
Vorige maand
Totaal
56
20
187
7420
297
252
39690
Your IP:embee.duckdns.org 54.159.30.26
2018-02-25 19:01
   

Doel van deze site is om alle facetten die betrekking hebben, of hebben gehad op de Grondgebondenluchtverdediging, zo uitgebreid mogelijk weer te geven. Het gaat hierbij niet alleen om het materieel van deze eenheden, maar ook de infra, de organisatie, de operationele inzet en de belangrijke evenementen die hebben plaatsgevonden, kortom alles wat direct betrekking heeft of had op de Grondgebondenluchtverdediging.


Veel van het materieel dat u op de foto's ziet kunt u daadwerkelijk bekijken als u een bezoek brengt aan de Historische Collectie GrondgebondenLuchtverdediging. (www.hcglvd.nl) De toegang en het parkeren is gratis. U kunt de collectie individueel of met een groep bezoeken waarbij u ook gebruik kunt maken van een rondleider die u alle informatie over de te bezichtigen objecten kan geven. Ook voor de jeugd zijn er allerlei activiteiten en leuke attracties om zich tijdens het bezoek te vermaken. Ze mogen bijna overal in en op en krijgen bij het afscheid eventueel een verrassing mee.


De database met foto's en informatie is al redelijk gevuld (> 8000 foto's), maar wordt in de komende tijd steeds verder gevuld.

Via de menu's kunt u de rubriek kiezen die u zoekt.

   

Wie is online  

We hebben één gast en geen leden online

   
© © EMBEESOFT - Webmaster M.M. Baaijen

Zoeken